Direct contact?  Bel 088 - 000 15 40

Diner medisch tuchtcollege

Meer dan tevreden. Dat is Marian Barendrecht van het Centraal Tuchtcollege voor de Gezondheidszorg over Kasteel de Schaffelaar. “Ik heb enkel enthousiaste reacties gehoord.”

Met een uitgebreid gezelschap dineren is bepaald geen sinecure. Niet alleen moet de locatie groot genoeg zijn, ook de keuken moet een dergelijk gezelschap aankunnen. “We werden daarom verwezen naar Kasteel De Schaffelaar”, vertelt Marian, die de bijeenkomst organiseerde.

“Een perfecte locatie voor het programma dat wij in gedachten hadden. Na koffie in de ontvangstruimte werden de gasten uitgenodigd in de volgende ruimte voor een lezing. Daarna werd het diner uitgeserveerd in een derde zaal. Hierdoor liep de dag soepel en helemaal naar tevredenheid.” 

Met deelnemers uit het hele land, was de ligging van het kasteel doorslaggevend voor Marian. “Er is bovendien voldoende parkeergelegenheid en wie met het OV komt, is er binnen een paar minuten. Dat het kasteel zo’n mooie locatie is, maakte het plaatje compleet.”

zaal-kasteel-de-schaffelaar

ContactBezoekadres
Kasteel de Schaffelaar
Stationsweg 6
3771 VH  Barneveld
 
Postadres
Postbus 288
6710 BG  Ede
 
Contact
Tel. 088 - 000 15 40
Email: info@kasteeldeschaffelaar.nl
 

Wilt u meer informatie of een offerte?Routebeschrijving
Download hier de routebeschrijving
naar Kasteel de Schaffelaar.
 

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid.
Kasteel de Schaffelaar ligt centraal in Nederland. De locatie is perfect bereikbaar per auto via de snelwegen A1 en A30. Het kasteel biedt gratis parkeergelegenheid.
Komen uw gasten met het openbaar vervoer? Het station ligt tegenover het kasteel!